avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Daca am poprire pe salariu atat eu cat si sotul meu adica 1/3 din salariu in valoare de 950 de lei pe luna , imi mai poate executa silit apartamentul . Mentionez ca nu a fost un credit ipotecar ci un credit de nevoi personale .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: malidumitru , utilizator 20:49, 5 Martie 2014
Nu va suparati daca va intreb si care sunt pasii pentru a-mi vinde apartamentul .
Mentionez ca executorul judecatoresc nu m-a instiintat de asa ceva cand am fost si am semnat poprirea pe salariu M-a intrebat ce bun detin ,dar nu mi-a mentionat de vanzarea apartamentului .
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu si executare silita imobiliara ContSters319902 ContSters319902 Buna ziua, as vrea sa stiu daca este legala solutia ca unei persoane sa i se aplice simultan proprire pe salariu si executare silita imobiliara, pt un ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata unui credit de nevoi personale fara garantie radupe radupe Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale fara garantie,pe care,din mai multe motive,nu am reusit sa-l mai achit. Banca,cum era de asteptat,a ... (vezi toată discuția)