avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie de avere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie de avere

Referitor la completarea declaratiilor de avere. Sotia unui demnitar dobandeste prin contract de vanzare cumparare terenuri. Demnitarul este obligat sa declare aceaste terenuri in declaratia sa de avere? Ce se intampla in situatia in care nu a declarat? Mai mult daca aceste terenuri nu sunt inca inscrise dupa 2 ani la cadastru si administratia financiara?

Alte discuții în legătură

Declaratie de avere ionutcelmic ionutcelmic Acum cateva zile rasfoiam declaratia de avere pe ANI a unui prieten care detine o firma.. si nu stiu cum mi-a venit si am scris numele unui altei pers care ... (vezi toată discuția)
In vederea stabilirii proprietatilor apartinand defunctului? askabout askabout In urma decesului ambilor bunici, au ramas 2 succesiuni, avand in vedere necunoasterea proprietatilor apartinand acestora precum si situatia juridica a acestor ... (vezi toată discuția)
Declaratii de avere mihaela_glodarenco mihaela_glodarenco Aflandu-ma in concediu de cresterea copilului in varsta de pana la doi ani - contractul de munca fiind in aceasta perioada suspendat - sunt obligata sa ... (vezi toată discuția)