avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada expirata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada expirata

Buna ziua,

Am avut un accident frontal cu o alta masina ,unde nu eu am fost de vina, dar politia ca prima impresie pe mine acuza ca am trecut pe contra sens,am primit dovada de permis pt 30 de zile , pe care nu am prelungit, pt ca oricum nu puteam sa conduc, fiind piciorul in gips.
Intrebarea mea este daca se poate cere o alta dovada de permis sau pana nu se incheie cazul nu am nici o sansa ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: robertodriver , utilizator 10:57, 10 Martie 2014
Prelungirea dovezii de circulatie se face de catre politie in urma aprobarii procurorului de caz.
Dupa stiinta mea, in cazul in care exista o intrerupere in prelungirea dovezii nu se mai acorda prelungirea dovezii. Cazul dvs. este mai deosebit. Faceti o cerere prin care solicitati procurorului de caz prelungirea doveezii de circulatie aratand motivele pentru nu ati avut continuitate in prelungiri. Atasati documentele justificative.
ing. Ioan Ciobanu
Da , multumesc Dl Cioan pt raspuns, pentru ca tocmai asta este intrebarea, nimeni nu stie exact daca se poate prelungi in acest caz sau nu , depinde cum va raspunde politia , dar nu exista o lege care reglementeaza clar cum se procedeaza in astfel de cazuri ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular In data de 2.08.2007 am fost implicat intr-un accident de circulatie, soldat cu o victima-peste 60 zile ingrijiri medico legale. De la acea data organele de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere retinut marinescumarius marinescumarius mi s-a retinut permisul de conducere in baza articolului 51 cu drept de circulatie,dar dovada de 15zile mi-a expirat si pentru a o prelungi ma tot plimba de la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)