avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare in scop de tva prin optiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare in scop de tva prin optiune

Cu o vasta baza de date de clienti cunoscuti deja cu destule idei bune si acces la produse sa ne apucam sa facem distributie.
Fac firma SRL-D sa aplic si la proiectul SRL-D si acum la ANAF sector 2, unde e sediul social pentru RO-ul minunat
Fac dosarul ca sa-mi zica acolo dupa O LUNA, (asa zise 10 zile) ca ori trebuie deschis punct de lucru ori schimbat CAEN-ul.
Gasesc punct de lucru in sector 5, ma duc cu constatatorul de la ONRC la minunatul ANAF, unde primesc o negatie si tre sa fac dosarul din nou si sa astept alte "10 zile" sa iasa nu stiu ce dovada de acolo cu care sa ma duc la sectorul 5 de unde sa vina un inspector sa vada punctul de lucru probabil in alte "10 zile"
CHIAR dureaza 2 anotimpuri pentru o nenorocita de inregistrare ?X-(
RUSINE ANAF
Imi poate oferi cineva consultanta ? II pot da in judecata ? ce sa fac ?
Sau sa-mi bag picioarele-n ea de firma si sa lucrez la negru ? Ca statul nu vrea bani vad
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
Zarago, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrare in scopuri tva Zarago Zarago Mi-am facut plin de sperante o firma SRL-D, am aplicat la proiectul de stat de 20.000 , am primit confirmarea ca e totul ok. Urmeaza sa ma inscriu ca platitor ... (vezi toată discuția)
Infiintare punct de lucru - desfasurarea activitatii de la sediul social, formalitati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Cand am infiintat SRL-ul la ONRC am declarat ca activitatea se va desfasura la sediul social, dar inca nu am primit vizita ANAF. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Magazin online cosmin311 cosmin311 Buna ziua! as vrea sa imi deschid un magazin online. Am multe intrebari legat de asta: 1.Mai intai trebuie sa fac firma pentru a deschide un magazin online ... (vezi toată discuția)