avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Prescriere amenzi financiar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Prescriere amenzi financiar

Poate sa imi spuna cineva cum sa scap de amenzile de la financiar? Acestea provin de la politia rutiera, nu au fost platite iar unele sunt mai vechi de 5 ani? Stiam ca amenzile acestea se prescriu... Poate sa ma lamureasca cineva ce variante as avea? multumesc!!!
Total gresit! Amenzile nu se prescriu niciodata!

Se prescrie dreptul de a fi solicitate. Din punct de vedere juridic este o diferenta enorma.

Pentru a putea "scapa" de ele, va trebui sa va judecati cu administratia financiara.

Va trebuie o hotarare judecatoreasca prin care sa se constate prescrierea dreptului pretins.

Dar, atentie la termenele de suspendare si intrerupere a prescriptiei.

Greu de crezut ca statul nu a uzat de una din modalitatile de intrerupere a prescriptiei.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile de circulatie silvia159 silvia159 Intrebare despre amenzile poliţiştilor. Locale, rutiere Sunt diferenţe între ele ? Amenzile de circulatie si cele rutiere în ce condiţii se prescriu. ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi va rog frumos ce se intampla cu amenzile aplicate de catre Politia Rutiere in cazul in care acestea nu sunt platite? Am un prieten care are o amenda ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de amenzile la circulatie luate acum 12 ani? ioneldaniel ioneldaniel Salut! Exista vreo posibilitate sa scap de amenzile luate acum 12 ani? (vezi toată discuția)