Am uitat sa mentionez ceva si anume: ulterior dupa ce ne-am mutat am descoperit doua vicii. Precizez ca inainte de cumparare am intrebat in bloc iar oamenii au ridicat din umeri spunand ca nu cunosc vreo problema. Culmea este ca sotul a intrebat o persona care are legatura cu unul din vicii plus ca stia de celalat viciu care exista de dinainte de cumparare.
Nu mai stiu exact cand curentul tot pica, era de la siguranta apartamentului de pe scara, sotul o inlocuia si nu dupa mult timp iar ceda. Afland ca in bloc sta un electrician intr-o zi sotul l-a intrebat care poate sa fie problema iar el a spus ca pe undeva este un scurt in apartament, ca instalatia este din aluminiu si ca inainte sa ne mutam noi in perioada dupa ce fostii locatari s-au mutat el a fost rugat de fostul propietar sa faca nu stiu ce legaturi in apartament ca sa elimine problema. Cealalta problema este ca o inundam cu picatura chinezeasca pe vecina de la 3, vecina este mama electrianului care a facut lucrarea minune in apartament. Acesta doamna din cate am inteles era apropiata familiei care a locuit aici, ea a fost invatatoare si programul ii permitea sa aibe grija de fostul propietar cand era copil, atunci cand parintii lui erau la servici dar si de altii din bloc. Deci treaba fiind in felul acesta ce interes aveau sa spuna adevarul? Plus ca fiul vecinei i-a spus sotului care este problema in baie ca nu stiu ce au facut pe post re renovare dar nu au facut cum trebuie atunci camd au schimbat gresia si nu stiu ce mai e la scurgere. Ma rog nu ma pricep la asemenea lucruri. Oricum un lucru e cert ceva in baie nu este in regula iar acest individ, electricianul stie ce anume ba chiar i-e spus sotului ce trebuie facut el cunoscand problema. Timp si bani anul trecut nu am putut acloca din motive mai sus mentionate, sarcina cu probleme, cheltuiala mai mare cu trament, ecografii, nastere etc. Dupa aceea cu un bebelus in casa, vremea s-a racit nu ne putem apuca sa spargem peretii, in baie sa remediem problemele pentru ca nu avem unde sta prea mult cu copilui decat la soacra mea dar nici acolo prea mult deoarece locuieste intr-un apartament de 3 trei camere impreuna cu alte 2 persoane. Am zis sa asteptam sa vina vara, sa fie cald ca sa se usuce mai repede, peretii, in baie, eu sa ma mai refac ca sa pot contribui la curatenie in casa, pentru ca se face praf, mizerie ca sa mearga treaba mai repede. Ne-am gandit sa-l dam in judecata dar oare merita? Ni s-a spus ca da, ni s-a spus ca nu prea. Avand un copil, gandindu-ne la a doua varianta ca nu prea suntem in dubii. Daca dam mai mult la avocat decat recuperam? Mai bine folosim banii pentru copil si reparam noi. Pana la urma cat se merita si cat nu? O parere in plus nu strica.