avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de grupa a 2-a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de grupa a 2-a

buna ziua ,va solicit o informatie pentru unchiul meu ce locuieste in localitatea buzau. a lucrat in perioada 13.09.1978 pana la 01.09.1983 la societatea TCIB (Trustul de constructii industriale Bucuresti) statia utilaje Bucuresti.are nevoie de o adeverinta pentru grupa a 2 a.a incercat sa gaseasca societatea TCIB pentru respectiva adeverinta insa nimeni numai stie de ei.respectuos va rog a ma informa prin ce metoda se poate ridica respectiva adeverinta privind grupa a 2 a pentru perioada in care a lucrat la TCIB si de unde se poate ridica.eu am facut o solicitare si la arhivele nationale ale romaniei din bucuresti,insa mi-au spus ca ei nu pot oferi niciun act. va multumesc astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: andra34 , utilizator 14:09, 22 Septembrie 2015
Buna ziua.Si eu am aceeasi problema.Nimeni nu stie nimic de aceasta firma....nici macar o adresa sau un numar de telefon unde putem suna sa luam legatura cu ei.Aceeasi problema cu I.M.B statia utilaj Ploesti.Daca ne poate ajuta cineva cu adresa si numar de telefon multumesc anticipat
Nu exista nimeni care sa ne ajute cu aceasta problema?Mulțumesc.

La ITM ati incercat?
ITM-ul nu are nicio legatura cu perioadele dinainte de 1990
Buna!te mai intereseaza sa afli cum scoti grupa de la T.C.I.B?Am gasit o fata care te poate ajuta!
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2015
andra34, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)