avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotararea 242/20.11.2013,ramasa definitiva in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotararea 242/20.11.2013,ramasa definitiva in 03.12.2013(Decretul 195/2002 art.87,aln.1

-pe langa cei 3 ani cu suspendare si 5 ani incercare,am mai ramas sa platesc cheltuieli de judecata 500 lei(RON);
INTREBARE:in cat timp trebuie platiti acesti bani?E conditionat de ceva anume sau cand poate fiecare?!
Multumesc!
#-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Cazier joel joel Salutare...daca am primit o condamnare de 1 an de suspendare si 3 de incercare abia dupa 4 ani ma pot reabilita?Am citit despre reabilitare dar ma interesa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare - modalitati de plata mario999 mario999 Buna ziua ma numesc Mario am 17 ani si de curand am fost eliberat sub supraveghere mai precis am primit 2 ani cu incercare si 1 an cu executare.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Dilema onorariu avocat-contestatie la executare si intoarcerea executarii silite stelistu6 stelistu6 buna ziua, am depus acum 2 ani o contestatie la executare pentru un debit de 7000 ron care mi-a fost admisa ,onorariul solicitat de avocat pentru contestatie ... (vezi toată discuția)