avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi urmasi dupa 19 ani de la deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi urmasi dupa 19 ani de la deces

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un apart si ma confrunt cu urmatoarea problema: proprietara a cumparat apart inainte de casatorie (1977); In anul 1985 s-a casatorit si a platit impreuna cu sotul ultima parte de rate (1985-1993). In 1995 sotul a murit. Se pare ca cei 2 nu au avut copii impreuna. Dat fiind ca si sotul a contribuit la o parte din plata apart, rude ale acestuia ar avea drept la partea dansului. Sora acestuia a murit si ea, si ar mai ramane un nepot (fiul surorii), aparent cu drept. Proprietara nu a pastrat legatura cu acesta avand in vedere ca au trecut aprox. 19 ani de la moartea sotului si ii e greu sa il gaseasca pt a declara ca dansa e singura mostenitoare. Se poate finaliza un astfel de dosar in conditiile date astfel incat totul sa fie ok dpdv legal?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament oticamy oticamy Buna ziua, Matusa mea (sora bunicii mele) are un apartament si nu are copii. A fost casatorita dar a divortat acum vreo 30 de ani. Matusa si bunica au mai ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenitori ContSters159772 ContSters159772 Bunicii mei au avut o casa care a ramas, la moartea lor, celor trei fiice, una din fiice fiind mama mea. Mama si cu una dintre surori locuiesc in aceasta casa. ... (vezi toată discuția)