avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fond de reparati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fond de reparati

fondul nostru de reparati platit in 2013 nu a fost cheltuit daca acesti bani ne pot fi restituiti daca nu in ce articol de lege se specifica ce se poate face cu acest fond de reparati ne folosit.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:29, 6 Martie 2014
Problemele asociatiilor de proprietari sunt reglementate de Lege nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si de Hotararea pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, hotarare nr. 1588/2007 .
Daca cititi aceste doua acte normative o sa va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre asociatia de proprietari rmarius rmarius Buna seara Am si eu o nelamurire: care este legea actuala ce stabileste drepturile si obligatiile asociatiei de proprietari, mai ales articolul de lege ... (vezi toată discuția)
Functionare asociatii de proprietari alenka alenka Buna ziua!Va rog sa ma ajutati ,as dori sa stiu care sunt registrele obligatorii care se tin la asociatii si as dori sa imi spuneti exact legea care ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment nicolaepd nicolaepd Buna ziua! In legea 230 din 2007 - privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, nu se specifica de FOND DE ... (vezi toată discuția)