Buna ziua!Va rog sa ma ajutati ,as dori sa stiu care sunt registrele obligatorii care se tin la asociatii si as dori sa imi spuneti exact legea care reglementeaza asociatiile si daca se poate ceva mai util pentru a sti contabilizarea asociatiilor!
Va multumesc!:frantic:
Pentru asociatiile de proprietari aveti Legea 230/ 2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si H.G. 1588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007.
Registrele sunt: Registru de Casa si Registru Jurnal, si mai intocmiti Registru Fond Rulment, Registru Fond Reparatii, Registru Fond Chirii, Registru Penalizari, etc.
Contabilitatea este in partida simpla.
Registru jurnal
mihasi
Am preluat o asociatie de proprietari, insa am intampinat o problema. Cursurile le-am facut mai demult si nu le mai gasesc. Va rog sa-mi precizati daca in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.