avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Functionare asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Functionare asociatii de proprietari

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati ,as dori sa stiu care sunt registrele obligatorii care se tin la asociatii si as dori sa imi spuneti exact legea care reglementeaza asociatiile si daca se poate ceva mai util pentru a sti contabilizarea asociatiilor!
Va multumesc!:frantic:
Cel mai recent răspuns: alenka , utilizator 15:36, 4 Noiembrie 2013
Pentru asociatiile de proprietari aveti Legea 230/ 2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si H.G. 1588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007.
Registrele sunt: Registru de Casa si Registru Jurnal, si mai intocmiti Registru Fond Rulment, Registru Fond Reparatii, Registru Fond Chirii, Registru Penalizari, etc.
Contabilitatea este in partida simpla.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"registrul jurnal" prevazut in hg 1588/2007 - norme de aplicare la legea 230/2007 anele2010 anele2010 As dori sa stiu ce trebuie sa se consemneze intr-un \\"registru jurnal\\", cerut de Art. 22, alin. (7) din HG 1588/2007 - Norme de aplicare la Legea ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal mihasi mihasi Am preluat o asociatie de proprietari, insa am intampinat o problema. Cursurile le-am facut mai demult si nu le mai gasesc. Va rog sa-mi precizati daca in ... (vezi toată discuția)
Penalizari la neplata fondului de rulment Adriana68 Adriana68 Am citit in ziarul Libertatea din 14 iulie 2010 raspunsul lui [EDIT] referitoare la fondul de rulment. Printre altele, spunea \"[b]Acesta poate fi constituit ... (vezi toată discuția)