avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabil

Buna ziua,

Care ar fi drumul parcurs de la un curs de contabilitate la profesarea sub forma de pfa pt imm-uri? Vorbesc despre un curs ajofm.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 13:30, 7 Martie 2014
Sa vad daca am inteles: Ati facut un curs de conta si vreti sa profesati meseria contabila pt IMM ?
Daca asa este, trebuie sa mergeti la ONRC va infiintati pfa ul si dupa ce ridicati actele spor la facturat... Puteti sa lucrati cu IMM care au CA sub 35.000 Euro. Daca depasesc trebuie sa va angajati sau sa va inscrieti in tabloul Ceccar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar examenul c.e.c.a.r de contabil autorizat sau expert contabil?! cristina_virciu cristina_virciu Buna seara tuturor! Va rog, spune-ti-mi, daca este necesar sau obligatoriu, pt a profesa, sa dau examenul pt contabil autorizat sau expert contabil- ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii contabilitate irinuka2005 irinuka2005 SUNT SOCIETATE COMERCIALA AVAND IN COD CAEN INCLUSIV PRESTARI SERVICII .POT FACTURA SERVICII CONTABILE PE ACEASTA FIRMA?MENTIONEZ CA NU AM ABSOLVIT CURS DE ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa caen 6920 ContSters174925 ContSters174925 In ce conditii de studii se poate infiinta un PFA CAEN 6920- “Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal”? Mai ... (vezi toată discuția)