avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Demisia administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Demisia administrator

O persoana X a fost numit sef administrator al societatii cu sediul in Romania. In cazul in care ti-ar da demisia care sunt de comunicatii si taxe sa-si implineasca? In cazul in care nu este inlocuita persoana x de care este administrata de firma?
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 09:39, 24 Aprilie 2009
Calitatea de administrator nu inceteaza prin demisie deoarece administratorul nu este angajat cu contrat individual de munca.El poate fi revocat din aceasta calitate si inlocuit. Daca insa aceasta persoana este angajata cu contract de munca in functia de administrator atunci el poate sa-si dea demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie facut pentru a nu mai fi administrator sc? zzzeenn zzzeenn sant administrator al unei firme de 6 luni.firma este a unui prieten din 1998.acum vreau sa ies ptr.ca el nu mai are nevoie de mine,am luat marfa cu file la ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator andex andex Buna ziua, In temeiul dispozitiilor Legii nr.31/1990, privind societatile comerciale, am fost numit in calitate de Administrator prin Actul Constitutiv ... (vezi toată discuția)
Sunt administrator de firma srl pot fi concediat andrey_bojy andrey_bojy buna ziua am si eu o nelamurire sunt administrator de firma in bulgaria de 8 luni am a vut o intelegere facuta cu firma respectiva imi plateau niste bani lunar ... (vezi toată discuția)