avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri cu titlu de daune morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri cu titlu de daune morale

Sunt dat in judecata de un primar PSD pentru ca la CN al PSD unde am fost invitat ca bloger as fi facut niste afirmatii ce ii dauneaza imagini. Initial a spus ca l-as fi facut primar puscarias, si acum faptul ca am spus ca a fost condamnat pentru delapidare. Faptele petrecute sunt de reale dar s-au petrecut in anul 1984 iar insul este reabilitat. Eu nu am facut aceste afirmatii dar are martori mincinosi, iar au nu am posibilitatea materiala sa iau alt avocat pentru ca acestuia i-am platit 1000 de euro ma cam neglijeaza. eu am facut tot dosarul de aparare. Mi s-a cerut 200000 de lei despagubiri. [b]Daca pierd procesul nu mai am bani pentru recurs. ce se poate intampla daca instanta ma condamna chiar la plata unei sume de 10000 lei. Nu am de unde sa platesc. Pune poprire pe pensie? Îmi ia apartamentul de la bloc? Mulţumesc anticipat. PS. unde scrie ca daca cineva a fost reabilitat dar a facut puscarie, nu poti să îi mai reproşezi acel lucru. Nu pot anexa un simulacru de articol agramat pe care un angajat al său scrie despre mine că sunt bolnav psihic si asa vreau sa scap de proces.
Scuze pentru Proce. Proces. Încă odată vă mulţumesc anticipat
Pun o intrebare incomoda? Am solicitat sprijinul unor avocati care sa ma reprezinte, fosti colegi de liceu sau de serviciu, dar toti m-au refuzat de teama individului ca le poate aduce prejudicii ia activitate
Daca eu decedez în timpul recursului, dupa ce prima instanta a dat castig de cauza reclamantului, datoriile revin mostenitorilor, adica despagubirea de 200 000lei(ron)
Încă odată vă mulţumesc anticipat
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Imi cer scuze dar acolo ubnde am pus prima data intrebarea nu a raspuns nimeni. Poate a fost un loc nepotirvit.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
Angel Mariana, utilizator

Alte discuții în legătură

Reabilitare judiciara danielamirela danielamirela buna. as dori sa aflu si eu cum pot face reabilitarea sotul meu a fost depistat in urma cu 5 ani in timp ce conducea masina sub influenta alcolului si a primit ... (vezi toată discuția)
Termen predare permis conducere cornelius65 cornelius65 Pe data de 2.05.2013 mi-a fost suspendat permisul ptr viteza (109 in localitate). :worthy:-motivul pptr care ma grabeam era destul de intemeiat Am facut ... (vezi toată discuția)
Se poate redeschide un dosar penal inchis? Vasile75 Vasile75 In August 2009 am depus o Plangere Penana impotriva cuiva pentru Marturie Mincinoasa si Fals in declaratii pt ca respectiva persoana a deschis la Judecatorie ... (vezi toată discuția)