avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o institutie publica poate furniza energie electrica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o institutie publica poate furniza energie electrica unei alte institutii publice ?

Institutia noastra este o institutie publica si are incheiat un Contract de furnizare energie electrica cu E.ON Energie Romania.
In acest contract un articol spune ca: institutia noastra, ca si client, nu poate furniza energie electrica unui alt client.

Institutia publica vecina doreste ca, in urma unui protocol de schimb servicii, institutia noastra publica sa-i dea la schimb energie electrica, adica sa-i permita racordarea la tabloul electric al institutiei noastre.

Este posibil asa ceva ?
Daca da, in ce conditii ?

Alte discuții în legătură

Reclamatie eon vasile58 vasile58 In perioada 2001-mai 2011 am avut un contract de furnizare a energiei electrice incheiat cu SC Electrica SA. Acest contract a fost incheiat pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Facturare energie electrica unui subconsumator gabi_romanul gabi_romanul O societate comerciala solicita sa-i furnizez energie electrica .Nu are solutie pentru bransament de la EON,decat ca subconsumator de la mine. Cum il ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani e.on bianca2020 bianca2020 Buna ziua,in urma cu 2 saptamani am facut o programare pentru desigilare-resigilare contor la E.ON Energie. Am platit taxa de 250 de lei pe loc.Programarea a ... (vezi toată discuția)