avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie

Buna seara! In acest moment sunt in concediu crestere copil pentru 1 an de zile, cand trebuie sa ma intorc la muncă pentru a beneficia de stimulentul de insertie? Tatal va depune cu 3 luni inainte sa facă bebe un an, o declarație ca renunță la concediul de 1 luna ( asa au zis doamnele de la primarie sa faca). multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 23:30, 6 Martie 2014
Chiar daca tatal renunta la acea luna, pentru acea luna dvs sunteti in concediu de crestere copil dar nu vet avea si indemnizatie. Ca sa puteti beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa reincepeti serviciul cu macar 1 zi anterior implinirii copilului varstei de 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil dilec dilec buna ziua, sunt in concediu de crestere copil pentru 1 an, am nascut pe 15 august 2012 si teoretic pana pe 15 iulie 2013 trebuie sa ma intorc in campul muncii, ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie claudia.streanga claudia.streanga Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari legate de acest stimulent de insertie, care se ofera mamelor ce revin la job, pana ce copilashul implineste 1 an. ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie si indemnizatie crestere copil nickra nickra Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie total neplacuta si am nevoie de ajutorul dvs. Primul copil nascut in data de 08.08.2013 si concediu de crestere ... (vezi toată discuția)