avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am primit sup, mai pot fi inculpat sau martor in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am primit sup, mai pot fi inculpat sau martor in cauza?

buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu un caz penal..am fost anchetat de parchet si mi-a dat scoaterea de sub urmarire penala..si restul sau dus in tribunal..sa judecat sau dat sentintelele celorlalti sa ajuns la apel..si de la apel sa trimes catre rejudecare la instanta de fond..se poate sa ma bage ca inculpat??va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:56, 7 Martie 2014
Nu se poate sa fiti introdus ca inculpat in cauza.
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
va multumesc pt raspuns...dar ca martor se poate.?,ca pe mine m-au chemat ca martor pana sa se deaa sentintele la tribunal..
Ca martor se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face plangere impotriva organelor de cercetare penala? Vasilepaul Vasilepaul Intrucat in dosarul de urmarire penala intocmit de organele de cercetare penala , politie si parchet , exista numeroase neconformitati : incalcare flagranta a ... (vezi toată discuția)
Al doilea recurs ContSters40598 ContSters40598 Sentinta de la fond (condamnare la 3 ani cu executare) intr-o cauza penala a fost apelata de catre inculpat atat in latura civila cat si in latura penala, ... (vezi toată discuția)
Procedura penala marinescu112233 marinescu112233 buna ziua,intr-o ancheta penala am fost citat de martor acum 3 ani,zilele trcute am fost chemat iarasi in calitate de suspect,iar acum m-a sunat politistul de ... (vezi toată discuția)