avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia in timpul detasarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia in timpul detasarii

Sunt obligat sa raman detasat in strainatate, daca am inaintat demisia angajatorului cu acordarea preavizului de 20 de zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 7 Martie 2014
Nu sunteti obligat sa ramaneti in detasare decat pana la data incetarii c.i.m. - data expirarii termenului de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in cazul contractului de munca pe durata determinata cld cld Buna, In cazul in care contractul meu de munca este unul pe durata determinata mai trebuie sa respect termenul de preaviz? Motivul pentru care intreb ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa Roxxana19 Roxxana19 Vreau să mi dau demisia la zi, astăzi. Vreau să știu dacă am dreptul la bonurile de masă de luna trecută, șefii nu vor să le dea fără preaviz. Cum ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie si recuperare restante WinstonSmith WinstonSmith Buna ziua! Mi-am dat demisia pe 12 august si am mentionat ca preaviz 20 zile calendaristice. Am luat numar de inregistrare pe demisie, dar pana la ora ... (vezi toată discuția)