avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj la mediator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj la mediator

buna ziua,
dupa finalizarea unui partaj la mediator, partile pot autentifica actul la notar? imi puteti spune ce costuri implica aceasta autentificare la notar? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters276572 , utilizator 12:04, 7 Martie 2014
daca acordul priveste bunuri imobile, sub sanctiunea NULITATII trebuie supus autentificarii notariale ori consfintirii de catre instanta.

daca e pentru bunuri mobile este optional autentificarea ori consfintirea.

La notariat depinde despre ce fel de partaj este vorba (succesoral, de bunuri mobile, imobile) si de valoarea lui.
este vorba despre partaj succesoral, pentru un bun imobil. multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare privind taxa de timbru la partaj; poate deveni o actiune in pretentii ? ContSters284802 ContSters284802 Buna ziua! Am divortat de fostul meu sot in luna decembrie anul trecut , insa nu am facut procedurile de partaj. Avem in comun o casa si un credit pe teren si ... (vezi toată discuția)
Autentificarea la notar a acordului de mediere divort manuelle manuelle Buna ziua. Un acord de mediere a unui divort fara copii si fara bunuri comune in cat timp poate fi autentificat la notar? Ar trebui ca aceasta autentificare sa ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare facut prin avocat !!! George1990 George1990 Buna ziua! In urma cu cativa ani parintii mei au facut un contrat de vazare cumparare pe numele meu prin care se specifica intrarea in posesie a imobilului ... (vezi toată discuția)