avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Raspunsuri
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Raspunsuri

Buna ziua. M-am inregistrat pe acest forum acum 5 zile si am pus doua intrebari. Nu mi-a raspuns nimeni. Credeam ca se dau raspunsuri pe acest forum, dar s-ar parea ca m-am inselat. Poate binevoieste cineva sa-mi spuna macar ce e in neregula cu intrebarile mele sau daca mai trebuie sa fac ceva pentru a primi raspunsuri ca nu ma prea pricep la activitatile pe forumuri. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kahlya , utilizator 16:53, 8 Martie 2014
Daca citeati Regulamentul forumului puteati observa ca exista posibilitatea ca sa nu existe utilizatori/ consultanti/ moderatori, care sa cunoasca raspunsul la intrebarile puse de dvs. sau in discutiile deschise de dvs. sa nu existe suficiente informatii pentru ca cineva sa va dea un raspuns la obiect.
La ambele intrebari ati primit raspunsuri in mai putinde 48 de ore.
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
melania_14, utilizator
Imi cer scuze, nu prea ma pricep la activitatea pe forumuri, n-am stiut unde sa ma uit, credeam ca voi primi instiintare pe e-mail cand imi raspunde cineva.
Mii de scuze!!! Va multumesc pentru intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casele de amanet trebuie să respecte plafonul de casă actual? ujcar_arges ujcar_arges Casele de amanet trebuie să respecte plafonul de casă actual (50.000 lei)? (vezi toată discuția)
O mare problema pe forum... Iulian81 Iulian81 Da... exista o mare problema pe forumul acesta... am deschis o suta de topicuri si aproape nimeni nu vrea sau nu stie sa raspunda.... :(( (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - e buna directia? Alin Popescu Alin Popescu Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si ... (vezi toată discuția)