avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casele de amanet trebuie să respecte plafonul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casele de amanet trebuie să respecte plafonul de casă actual?

Casele de amanet trebuie să respecte plafonul de casă actual (50.000 lei)?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ujcar_arges , utilizator 17:54, 4 Decembrie 2023
Cam greu cu răspunsul! Ziceam că dacă avem abonament...

ujcar_arges a scris:

Casele de amanet trebuie să respecte plafonul de casă actual (50.000 lei)?

Pai nu ziceati bine, abonament aveti sa ca fiti la curent cu modificari legislative, sa puteti accesa articole etc, nu pt a primi raspunsuri la intrebarile dvs adresate pe forum. Aici va raspunde oricine vrea si se pricepe.
si da, plafonul e de 50 mii
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator
Ba zic foarte bine. Puteați să aveți un articol dedicat acestei teme extrem de importante. Vizualizați răspunsurile lui Boni de pe Saga; documentat, la obiect, folositor!
P.S. Cred că o să renunț la abonament. Sigur, fără restituirea sumei.

gi-jane2 a scris:

Pai nu ziceati bine, abonament aveti sa ca fiti la curent cu modificari legislative, sa puteti accesa articole etc, nu pt a primi raspunsuri la intrebarile dvs adresate pe forum. Aici va raspunde oricine vrea si se pricepe.
si da, plafonul e de 50 mii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 ... mitabiciclista mitabiciclista Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 de euro de trei cumparatori sot ,sotie si fiul majjor in varsta de 23 de ani in cote egale de 1/3 ... (vezi toată discuția)
Moștenire soțul meu are din prima căsătorie 2 copii, cărora ... IoanAlexa IoanAlexa Moștenire Soțul meu are din prima căsătorie 2 copii, cărora le-a lăsat casă în momentul divorțului. Noi suntem căsătoriți de 7 ani și avem un ... (vezi toată discuția)
Necesit consultanta act apartament Doru.I Doru.I Va salut, necesit consultanta dumneavoastra. Locuiesc intr-un apartament de 20 de ani. Propietarii apartamentului sunt bunicii mei. Bunicul m-a contactat ca ... (vezi toată discuția)