avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie

In luna oct.2012 pe pe drumul european E85 am depasit viteza regulamentara si un echipaj de politie mi-a intomit pv si m-a amendat. A doua zi am platit amenda la Primaria com. Dofteana jud. Bacau. Astazi 06.03.2014 am mers sa-mi platesc impozitele la Primaria Calarasi-serv impozite si taxe. Surpriza....figurez cu debit pentru amenda mentionata mai sus.Oare primaria Com. Dofteana nu a comunicat aceasta incasare de la mine?Cum sa procedez pentru stingerea acestui debit de la Primaria CALARASI? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: tatus , utilizator 11:36, 28 Martie 2014
prezentati chitanta prin care puteti dovedi ca ati platit amenda.
Contravenientului ii revine obligatia sa depuna la unitatea emitenta dovada de plata a amenzi,insotita de copie dupa PV
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla cine sau de ce am fost amendat? zionutz1989 zionutz1989 Mi-am facut cont pe Ghiseul.ro iar cand am dat sa vad obligatiile de plata o mare surpriza...la rubrica \"\" Venituri din amenzi și alte sancțiuni aplicate ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala, nesemnarea pv de contraventie lmd_mihai lmd_mihai Buna. In data de 16 Septembrie 2012 am fost oprit in localitate de catre ag de politie brigada rutiera pe motiv ca am depasit limita de viteza,a mentionant ... (vezi toată discuția)
Amenda neplatita julijuli julijuli Buna ziua, intrebarea mea este in referinta la o amenda pe care mi-a pus politia, nu mi s-a comunicat amenda nici deschiderea unui proces verbal din cauza ... (vezi toată discuția)