avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Excursii montane
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Excursii montane

Am functionat de circa 3-4 ani,am executat agrement cu masini 4*4 in masivul bucegi si mai exact busteni-piatra arsa=platoul padina,la sfarsitul anului 2013 au spus sa ne facem atestate taxi si sa construim o asociatie am facut si cele cerute,in anul 2014 primaria busteni nu a mai eliberat autorizatii de functionare,spunand ca trebuie sa functionam pe legea 38 a taximetriei!
Dorim sa ne sprijiniti in rezolvarea acestei probleme,daca se poate sa gasim impreuna o baza legala sa functionam cu masini vechi,noi avand firme case de marcat,absolut tot!Masini sunt mai vechi depasesc 10 ani,exista vreo baza legala sa mai efectuam??

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul ContSters61389 ContSters61389 Am o casa de vacanta la Busteni, iar un vecin are in curte un brad de aprox. 25 m inaltime, aflat la 14 metrii de casa mea. Bradul se afla pe o panta ... (vezi toată discuția)
Transport ocazional de persoane, probleme cu autorizarea microbuzului nihai195 nihai195 am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca sa ... (vezi toată discuția)
Pfa-regim taxi carmentza8 carmentza8 Un P.F.A. cu activitate de taxi,a angajat cu data de 2 aug.2011 o persoana fizica ca sofer pe masina autorizata pt. taxi. Persoana respectiva are atestat si ... (vezi toată discuția)