avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare Ungaria

buna ziua. am o nelamurire si poate ma ajuta cineva de aici . daca iei o amenda in alta tara, in cazul meu Ungaria , si inca nu am primit nimic acasa aici in Romania ce ar trebui sa fac ? amenda e din 2011 si e pt parcare neregulamentara .ca valoare undeva la 100 ron in banii nostri atunci. risc ceva daca nu o platesc? cand mai merg in Ungaria? astept un raspuns. ms :)

Alte discuții în legătură

Parcare neregulamentara neplatita budapesta-recuperare creante andyroo andyroo Recent am primit o amenda pentur parcare neregulamenetara in Budapesta.(pe scurt,cautam un bancomat,sa fac rost de bani pt a plati parcarea,intre timp m au ... (vezi toată discuția)
Daca nu mi s-a ridicat masina si nici nu am primit vreo hartie la mana e posibil sa imi vina o amenda acasa? utilizaor alexandra utilizaor alexandra buna ziua azi am fost pusa in urmatoarea situatie: am parcat regulamentar (in sensul ca nu era nici un semn in locul respectiv de stationare sau oprire ... (vezi toată discuția)
Invitatie politia locala dov dov Buna seara, am gasit in parbrz o invitatie la sediul politiei locale pt ca am blocat pe cineva cu masina. Nu am onorat invitatia, am primit o recomandata pe ... (vezi toată discuția)