Buna seara. Daca am optat initial sa stau acasa in CCC 2 ani iar cand face copilul 1 an si 2 luni ma intorc la serviciu, am dreptul la stimulentul de insertie? am o mica dilema, unele mamici zic ca trebuie sa ma intorc inainte sa faca copilul 1 an iar din alte surse am inteles ca se poate sa ma intorc la 1 an si 2 luni si sa beneficiez si de stimulent pana la implinirea varstei de 2 ani. Iar cu tatal cum ramane? Trebuie neaparat sa stea acasa 1 luna?
Daca ati optat pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului,daca va intoarceti la serviciu dupa ce implineste copilul 1 ani veti primi de la momentul intoarcerii pana la implinirea varstei de 2 ani.
Daca va intoarceti inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului,veti primi indemnizatie dupa ce implineste copilul 1 an pana la implinirea varstei de 2 ani.
Daca va intoarceti asa cum ati spus,1 an si 2 luni veti primi stimulentul de insertie incepand cu ziua imediat urmatoare a reluarii activitatii pana ce copilul implineste 2 ani.
Aveti termen de 60 zile sa va depuneti documentatia,respectiv,,adeverinta si decizia de reluare a activitatii eliberate de angajator si cererea tip.
Stimulent insertie
holira
Daca am optat pt. a sta acasa in CCC 2 ani, as putea sa ma intorc la servici ( invatamant superior) mai devreme? in cazul in care raspunsul este afirmativ, ... (vezi toată discuția)