avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre drepturi salariale

consinder acest site unul foarte bun din care am cules foarte multe sfaturi folositoare ,va multumesc daca ma puteti ajuta si in cazul meu va multumesc anticipat in maxim 3 zile trebuie depus recurs:n dosarul respectiv sa cerut refacerea listelor si eu nu am mai fost trecut, desi am mentionat ca imi mentin cererea asa cum a fost formulata mi sa respis cererea ca fiind facuta de cineva care nu aveaa calitate dar in momentul acela avea calitate ,mentiones ca dupa ce cererea a fost facuta , am trecut in alt sindicat,nu mi sa facut comunicarea am fost la dosar e adevarat a trecut un an ,pot face recurs ,si toti ceilanti 123 de membri au castigat acel drept si toti lucreaza in acelas locde munca cu mine.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:35, 7 Martie 2014
:offtopic:

Va rog postati intrebarea in continuare pe topicul deschis initial de dvs.. Acolo se poate intelege mai bine ceea ce intrebati si aveti sanse la un raspuns specializat.
Acest topic se inchide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea de pe lista intr-un dosar ContSters271857 ContSters271857 daca se cere refacerea listei iar eu nu mai sunt trecut pe ea ca nu mai fac parte din acel sindicat dar am adus la cunostinta instantei de judecata ca imi ... (vezi toată discuția)
Parte intr-un dosar ContSters271857 ContSters271857 in anul 2012 am dat in judecata societatea la care lucrez prin sindicatul la care eram, pentru drepturi salariale. acum ma aflu la alt sindicat si la termenul ... (vezi toată discuția)
Hotarare instanta -modificare unilaterala a cim rosu gheorghe rosu gheorghe Poate o instanta judecatoreasca prin hotararea ce a luat-o sa-mi modifice cim fara acordul meu? Altfel spus,daca eu am investit instanta sa constate ca ... (vezi toată discuția)