daca se cere refacerea listei iar eu nu mai sunt trecut pe ea ca nu mai fac parte din acel sindicat dar am adus la cunostinta instantei de judecata ca imi mentin in continuare cererea ,instanta poate spune ca actiunea introdusa a fost facuta de un reprezentant ce nu avea calitate chiar daca la data introduceri cereri acesta o avea?
va multumesc mult, in dosarul respectiv sa cerut refacerea listelor si eu nu am mai fost trecut, desi am mentionat ca imi mentin cererea asa cum a fost formulata mi sa respis cererea ca fiind facuta de cineva care nu aveaa calitate dar in momentul acela avea calitate ,mentiones ca dupa ce cererea a fost facuta , am trecut in alt sindicat,nu mi sa facut comunicarea am fost la dosar e adevarat a trecut un an ,pot face recurs ,si toti ceilanti 123 de membri au castigat acel drept si toti lucreaza in acelas locde munca cu mine . va multumesc mult.
.
Recurs
anonim
spuneti-mi va rog ce inseamna recurs?
Daca partea adversa face recurs, eu pot in intimpinare sa cer si eu anumite lucruri sau trebuie sa fac si eu actiune?
Ma ... (vezi toată discuția)
Recurent
cercetasa
intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent
inculpatii au calitatea de recurenti
spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)