avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna minuta penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna minuta penala

Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti daca aceasta hotarare este una adefinitiva si anume:
Extras de pe minuta deciziei penale nr.32
Din 5 martie 2014

In numele legii
decide
Respinge apelurile declarate de Parcetul de pe langa Tribunalul Bv,partea responsabila civilmente ANP-ul si inculpat impotriva sentintei penale a Tribunalului Bv,pe care o mentine.
Definitiva.
Pronuntata in sedinta publica azi,5 martei 2014.
Este sau nu o hotarare definitiva sau trebuie sa mai astept pana va ramane definitiva? A-ti putea va rog sa ma indrumati cum ar trebui sa procedaz?
Va multumesc,anticipat.
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 15:28, 8 Martie 2014
minuta penala este "rezumatul" hotararii judecatoresti.rezumatul e impropriu zis totusi insa pentru o persoana care nu are studii juridice este suficient cat sa isi faca o idee :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva - cale de atac marystanga marystanga Buna ziua va rog frumos sa-mi ma lamuriti si pe mine intr-o problema si anume as dori sa stiu daca se mai poate face apel mai departe din moment ce s-a ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca o hotarare definitiva prin recurs? marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca conform deciziei penale data de catre Curtea de Apel in care respinge apelurile declarate impotriva sentintei penale data ... (vezi toată discuția)
Omor calificat marystanga marystanga Buna seara. In anul 2008 in luna octombrie tatal a doua fetite minore in varsta de 29 de ani a fost arestat deoarece a fost prin fara carnet la volanul unei ... (vezi toată discuția)