avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata pensie facultativa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata pensie facultativa

Va rog mult sa-mi spuneti care este suma admisa pentru pensie privata facultativa la administratorul societatii in cazul in care nu este angajat, ca pentru angajati este 400 euro.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:11, 11 Martie 2014
Administratorul (cred ca va referiti la administrator ca asociat si asa consider in explicatie) isi plateste pensia facultativa ca persoana fizica, din dividende, si nu are de ce sa fie considerata cheltuiala deductibila pentru firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiala cu asigurarea irina_nico09 irina_nico09 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: administratorul care este si asociat unic al societatii nu are contract individual de munca incheiat insa isi plateste din ... (vezi toată discuția)
Cota pensie privata pilon 3- nota contabila /deductibilitate rdoro rdoro Administratorul societatii a aderat la o societate de pensii private PILON 3 cu data de01.03.2010, platind pe 25.03.2010 prima rata As dori un act normativ ... (vezi toată discuția)
Pensii facultative - venit salarial cdcd cdcd Buna ziua, La o firma angajatorul plateste pt angajati pensie facultativa. In luna decembrie se depaseste suma de 400 de euro/salariat. Suma care depaseste ... (vezi toată discuția)