avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale probleme stalp de electricitate pe proprietate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

probleme stalp de electricitate pe proprietate

In anul 2000 am cumparat de la electrica un stalp pe care a fost montat un transformator. Dupa cati ani stalpul intra in proprietatea Electrica?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:05, 9 Martie 2014
Imediat.
stalpul este acum pe terenul unei societati comerciale care ma someaza sa mut stalpul in 60 de zile, daca nu, intrerupe curentul. ce pot sa fac?
Cine intrerupe curentul? Societatea respectiva? Umbla ei la retea?
Cu Enelul ati vorbit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament electric socaciugheorghe socaciugheorghe Bune ziua. doresc sa introduc curent electric la o casa de vacanta. bransamentul trebuie sa treaca peste o gradina proprietate privat si legat la un stalp ... (vezi toată discuția)
Bransament electric socaciugheorghe socaciugheorghe Bune ziua. doresc sa introduc curent electric la o casa de vacanta. bransamentul trebuie sa treaca peste o gradina proprietate privat si legat la un stalp ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Îmi puteți spune va rog ,dacă pe proprietatea mea ... Lara m lara Lara m lara Bună ziua Îmi puteți spune va rog ,dacă pe proprietatea mea sunt situați 2 stâlpi de curent electric ,de pe vremea lui Ceaușescu, a și putea sa ... (vezi toată discuția)