avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

buna seara.am o intrebare .in data de 12 februarie 2014 am depus dosarul de somaj iar doamna de la somaj care mi-a primit dosarul m-a trimis sa semnez carnetul si ca dupa 20 a luni fb mi-a spus ca o sa primesc somajul dar nu am primit ,as vrea sa-mi spuna cineva o sa primesc luna aceasta somajul ?:multumesc.
Cel mai recent răspuns: gica1234 , utilizator 09:48, 10 Martie 2014
1. Daca ati depus actele la Agentia de Somaj in 12 februarie trebuie sa primiti indemnizatia de somaj in martie, prin posta su in cont.

2. Daca se intarzie plata primei indemnizatii de somaj dar o veti primi retroactiv, de la data inregistrarii la Agentia de Somaj.
multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada indemnizatiei de somaj cor1na cor1na As vrea sa stiu pe ce perioada se acorda indemnizatia de somaj avand in vedere ca eu am luat dupa facultate somaj timp de 6 luni, iar dupa aceste 6 luni am mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj bub2 bub2 Buna ziua!In data de 20 ianuarie mi-am depus actele pentru indemnizatia de somaj.In 18 februarie a-m fost pentru prima viza,iar in 19 mi-au venit banii.Dar nu ... (vezi toată discuția)
Depunerea actelor de somaj Gratziella Gratziella Buna seara! Incepand cu data de 11.02.2012 imi inceteaza contractul de munca cf. art. 65 alin 1 din codul muncii. Am intampinat o problema pentru ca nu imi ... (vezi toată discuția)