avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Coasigurat cu venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Coasigurat cu venit

Buna ziua!Am nevoie de o lamurire.Din anul 2011 am fost coasigurata pe asigurarea sotului.In perioada aceasta in nestiinta de cauza nu am anuntat ca obtim venit din dobanda(43 lei/luna).Zilele acestea medicul de familie mi-a cerut adeverinta de venit si spunandu-i ca incasez dobanda bancara mi-a zis ca in perioada aceasta nu aveam voie sa beneficiez dEe asigurare si voi plati tot din urma.Este corect...ce pot pati??Multumesc!

Alte discuții în legătură

Coasigurat cas, am nevoie de cateva explicatii? Florin44 Florin44 Buna seara. Am o problema cu asigurare de sanatate. Din 2008 am lucrat decat vreo 10 luni, acum sunt angajat din noiembrie 2012 si mi se cere de la casa de ... (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul public de sanatate - mama, fara niciun venit Vilcu Gina Vilcu Gina In conditiile multelor modificari aduse Codului Fiscal 2011,ce acte ar trebui sa aduca la departamentul financiar- contabil,salariatul care vrea sa-si declare ... (vezi toată discuția)
Subiect: coasigurat pt medicul de familie! haller haller Buna ziua! Eu am contract de munca, sotia nu lucreaza! Anul trecut eu nu aveam contract de munca, sotia avea, iar pe baza aceasta eu figuram ca asigurat la ... (vezi toată discuția)