avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ipoteca- rest de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ipoteca- rest de plata

Buna ziua,
In urma cu ceva ani am facut un credit ipotecar.Acum 2 ani nu am mai putut plati ratele.Anul trecut am divortat ,nu am facut partaj. Ce se intampla daca banca nu-si recupereaza banii prin vinzarea apartamentului? Se pune poprire pe salariile noastre(al meu si al fostului sot)? Suntem amandoi pe contractul bancar dar eu am parasit domiciliul dupa divort.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:30, 10 Martie 2014
Buna ziua,

Atat timp cat amandoi sunteti semnatari ai contractului, dupa executarea bunului ipotecat, in cazul in care banca nu si-a recuperat toata suma, pune poprire pe ambele conturi de salarii.
Da, veti plati in solidar restul de datorie, veti avea popriri pe salariu si se pot executa si alte bunuri din proprietatea amadurora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibila executarea altor bunuri decat imobilul ipotecat? ancristida ancristida Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Daca cineva nu-si plateste creditul ipotecar si intra in executare silita, se executa doar imobilul ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi; executare fiscala vs executare bancara alexia2004 alexia2004 Buna ziua , oameni buni ,va rog ajutati-ma cu o lamurire: ANAF mi-a pus poprire pe conturile bancare- iar aceste conturi nu sunt conturi curente, ci conturi ... (vezi toată discuția)
Am luat un imprumut nu pot sa mai achit nobrand nobrand Am luat un imprumut de la o banca si am pus garantie un teren evaluat de banca . Banca a zis ca poate sa-mi dea imprumut jumatate din banii la care a fost ... (vezi toată discuția)