avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pentru teren mostenit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pentru teren mostenit

Am mostenit un teren pentru care nu s-a mai platit impozit de 10 ani, si am fost sunat de primarie ca trebuie sa platesc impozitul.

Am obligatia de a plati impozit pe teren pentru perioada in care nu l-am avut in proprietate?

Ce se poate intampla daca nu il platesc?

Alte discuții în legătură

Proprietar decedat- cine plateste impozitul? cercetasul cercetasul In anul 1992 bunicii sotiei au arendat un teren unei firme si nu au mai platit impozitul anual. De atunci, acestia au murit, la fel si mostenitorii directi( ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren Rusen 57 Rusen 57 Sunt nascut in comuna Bozioru, am mostenit cu titlu de proprietate, teren intravilan si extravilan in comuna natala si un teren agricol in comuna Padina jud. ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune TraianL TraianL Am un teren 1,2779 m2 vie la Boldesti Scaieni. Eu am platit impozitul pe teren din 1993 care era o adeverinta de punere in posesie, ce tinea loc de Titlu, apoi ... (vezi toată discuția)