avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat!

Locuiesc intr -o casa sociala cu alte 8 familii in imobil , unul dintre vecini a deschis in acest imobil o intreprindere individuala ( croitorie) va rog sa mi spuneti daca are voie sa deschida aceasta intreprindere fara acordul a cel putin 2 familii din acest imobil. daca a facut ceva ilegal va rog sa mi mai spuneti si la ce institutie sa il reclam . Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:36, 10 Martie 2014
Dar de ce sa il reclamati? va deranjeaza?
E nevoie de acordul proprietarului si/sau al vecinilor pentru schimbarea destinatiei locuintei in spatiu comercial. Nu stiu insa daca are sediul acolo sau e doar un loc unde lucreaza in fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor sală jocuri de noroc Iesan Vasile Iesan Vasile Bună ziua, Recent la parterul blocului sa deschis o sală de jocuri de noroc (păcănele). Sunt vecini direct (perete comun) cu acest spațiu, zgomotul ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unui spatiu camercial Doldrums Doldrums Buna ziua. La parterul blocului in care locuiesc s-a deschis recent un restaurant in incinta unui spatiu comercial(a fost spatiu comercial de la ... (vezi toată discuția)
Firma in curte comuna fara acordul celorlalti proprietari gabiud gabiud locuiesc de peste 40 de ani intr-un imobil cu 4 apartamente si curte comuna. unul dintre apartamente a fost recent achizitionat de o persoana care se pare ca ... (vezi toată discuția)