avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere împotriva rezolutiei procurorului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere împotriva rezolutiei procurorului

Bună ziua,
Vă rog frumos să mă lămuriți dacă, într-o plângere făcută conform art 278 ind. 1 din vechil cod de procedură penală, instanța poate admite și proba cu martori pentru susținerea cauzei, în afara probei cu înscrisuri.
Vă rog frumos ca, în răspunsul dvs., să-mi indicați și temeiul legal.
Vă mulțumesc frumos și aștept!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:54, 10 Martie 2014
nu este admibisil niciun mijloc de proba in afara de inscrisuri.nu cereti martori pentru ca e posibil sa luati amenda
Se poate administra doar proba cu inscrisuri.
Art.278 ind.1 al. 7 c.proc.pen.
Judecătorul, soluţionând plângerea, verifică rezoluţia sau ordonanţa atacată, pe baza lucrărilor şi a materialului din dosarul cauzei şi a oricăror înscrisuri noi prezentate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare proces penal tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti daca fiind faptuitor intr-un dosar penal( plangere impotriva rezolutiei procurorului de neincepere a urmaririi penale) trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara policrom policrom e vorba de neplata pensiei de cinci ani si vreau sa stiu daca se poate merge in instanta ca nu sunt multumita de solutionarea cazului de catre procurori (vezi toată discuția)
Pligere inpotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata tytys tytys dupa o altercatie mai veche in care vecinul meu murdarindu-mi peretele casei , sotia mea i-a spus acestuia sa nu il mai murdareasca iar acesta refuzind a venit ... (vezi toată discuția)