avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - concediu si prima de vacanta pensionar de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - concediu si prima de vacanta pensionar de boala

buna ziua!!am primit decizia de pensie de boala pe 4 martie si am fost in concediu medical din luna octombrie 2013.de la servici imi spun sefii ca am dreptul la concediu legal pe 2014 si prima de vacanta.e adevarat ce imi spun sefii?va rog sa ma ajutati cu aceasta problema.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:15, 10 Martie 2014
Aveti dreptul la concediul de odihna proportional cu perioada din 2014 cat ati fost angajat, in speta pentru perioada 01.01.2014- 04.03.2014. Concediul de odihna neefectuat se va compensa odata cu plata celorlalte drepturi salariale, dupa incetarea contractului individual de munca. Prima de vacanta se va plati asa cum este prevazut in CCM aplicabil.
Concediul medical nu mai diminueaza durata concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de odihna doichitahorescu doichitahorescu As dori sa aflu daca sotul meu, profesor, are dreptul la banii de vacanta pentru anul 2013. Conditiile pentru care va intreb sunt urmatoarele: pana in 19 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna taxiok taxiok In 02 iunie 2014 am fost pensionata pe caz de boala, avand concediu medical anterior acestei date ( in urma unei operatii pe plamani) din 24 feb.2013- 30 mai ... (vezi toată discuția)
Co pentru persoanele care inceteaza activitatea daciana87albu daciana87albu Buna ziua, vreau sa va rog sa imi spuneti daca o persoana care a avut CM din ianuarie 2012 pana in prezent cu diagnostic de tuberculoza iar cu data de 1 Nov. ... (vezi toată discuția)