avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Club la subsolul cladirii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Club la subsolul cladirii

Buna ziua,

De ceva timp ne confruntam (noi si alte cateva apartamente din bloc) cu o problema extrem de stresanta: la subsolul cladirii alaturate se afla un club unde aproape in fiecare seara - noapte se tin concerte (de manele, dar nu cred ca as fi fost mai incantat daca erau rock sau muzica clasica). S-a incercat in repetate randuri discutia cu patronul localului, s-au facut reclamatii la politie (care spun ei ca au dat foarte multe amenzi). Inclusiv un vecin a facut plangere penala si tot tacamul. Concertele continua aproape in fiecare noapte pana la 4 dimineata.
Spuneti-mi va rog care ar fi o abordare "de succes" in aceasta cauza.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:56, 10 Martie 2014
Sesizati oficial serviciul responsabil din primarie care acorda autorizatia de functionare,care prevede obligativitatea respectarii programului de liniste legal prevazut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? ... Roxana Craciun Roxana Craciun Bună ziua! Cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? În fiecare noapte, cu preponderenta, tarasc scaunele, lovesc obiecte prin casa, striga, ... (vezi toată discuția)
Perturbarea linistii publice lillyian20 lillyian20 Buna seara, as dori sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea problema: peste drum de locuinta mea in urma cu 2 ani a fost o terasa de vara. Odata cu venirea ... (vezi toată discuția)
O lamurire in privinta tulburarii linistii publice ContSters255869 ContSters255869 Deci , locuiesc in Timisoara - cartier Girocului , si aproape in fiecare weekend ( chiar si ieri noapte ) cam dinainte de miezul noptii si pana dimineata pe la ... (vezi toată discuția)