avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Cum pot fi sancționați niste locatari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? ...

Bună ziua!
Cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? În fiecare noapte, cu preponderenta, tarasc scaunele, lovesc obiecte prin casa, striga, canta, pun muzica la volum ridicat. Menționez ca am chemat politia în repetate rânduri, am anunțat asociația de proprietari, am fost la usa lor, am anunțat proprietarii, am rugat politicos pe grupul de whatsapp al scării. Nimic nu se rezolva. Am bebeluș de aproape 1 an, tresare noaptea când se aude gălăgia, se trezește și plânge. Chiar nu mai știm cum sa procedam. Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 Iunie 2023
Roxana Craciun, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:45, 23 Iunie 2023
Dacă ar fi amendați de câteva ori probabil s ar potoli.La modul cum acționează bravele organe ale miliției sa vedem,sa avertizam,sa discutam, e clar ca nu se rezolva.Variante eficace 100% nu aveți,un proces civil durează,daunele morale sunt mici ,etc.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
O varianta de rezolvare ce o vad eu este ca dvs. si copilul sa plecati o vreme la parinti, sotul sa invite o gasca de prieteni cateva seri pe acolo si sa asculte rock sau muzica clasica daca ei asculta manele cu boxele indreptate spre vecini.
Si as anunta acest lucru si pe grup...


Dar vecinii ceilalti nu sunt afectati sa faca si dumnealor plangere la politie?
am anunțat proprietarii,

Asociatia de proprietari nu poate sa va ajute
Asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarii si asigurarii starii tehnice a partii comune de instalati si constructii din condominiu-or in speta dv este litigiu intre locatari
Notificati oficial vecinii cu obligatia respectarii regulamentului de ordine interioara al imobilului de locuit in comun,,normele de convietuire sociala,respectarea programului de liniste prev de disp L nr 61/1991 si de regulamentul de ordine interioara al imobilui -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin meloman start01 start01 Va salut, Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi noaptea veronik veronik Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-un bloc din sect 5, cartier Rahova. In apartamentul de sub cel unde locuiesc eu, stau tot cu chirie 2 baieti, studenti ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi madalinams madalinams Buna ziua, am o problema cu vecinii deasupra mea care de 2 saptamani fac galagie incontinuu de dimineata la 7 pana la1-2 chiar si 3 noaptea. De la trantit ... (vezi toată discuția)