avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impartirea cheltuielilor pentru problemele de sanatate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impartirea cheltuielilor pentru problemele de sanatate ale copilului

Buna seara! Am un copil din prima casatorie care are probleme de sanatate, dar rezolvabile, din fericire. Insa costurile sunt mari iar tatal nu "se simte" sa ajute cu nimic in afara pensiei pe care o trimite, suma stabilita la salariul minim pe economie, cu toate ca el munceste in strainatate.
Exista posibilitatea de a obtine legal participarea lui la aceste cheltuieli?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:56, 16 Martie 2014
dvs aveti copilul in incredintare ?
Puteti solicita marirea pensiei de intretinere raportat la venitul lui actual, insa cade in sarcina dvs sa dovediti cat ii e venitul. Aveti vreo dovada ca munceste in strainatate si unde ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi dati un sfat fenea fenea SUNT DIVORTATA DE 3 ANI SI AM UN BAIETEL DE 7 ANI TATAL COPILULUI PLATESTE ACUM PENSIA ALIMENTARA 80 RON DORESC MARIREA PENSIEI ALIMENTARE . EL ESTE PLECAT ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor norocel_bab norocel_bab minorul a fost incredintat tatalui.mama urmind sa plateasca pensie de intretinere calculat la venitul minim pe economie,acesta pleaca si munceste in ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara adryblondy adryblondy cum pot sa obtin marirea pensiei alimentare daca tatal copilului a trimis timp de un an 150/luna din grecia si nu vrea sa recunoasca faptul ca munceste in ... (vezi toată discuția)