angajat10-04-1980,electrician pana la01-09-1987,de la aceasta data inginer pana in prezent,perioada10-04-1980/01 09 1987 grupa a-ll-a/dupa aceea pana in 01-04-2001 grupa a-l-a adeverinta de la societate pentru toata perioada ca am lucrat in grupa a-l-a conform unor sentinte judecatoresti definitive ale unor colegi de-ai mei care au lucrat toata perioada 1980-2001 ca electricieni deci grupa a-ll-a casa de pensii olt nu recunoste valabilitatea adeverintei ce pot sa fac barbat nascut 25-11-1959 va multumesc
Solicitati adeverinta cu perioada lucrata in grupe speciale de munca , in conditii deosebite , timpoul lucrat (100% ori mai putin ) si veniturile ce le-ati incasat in aceasta perioada, toate sporurile , Formulati cererea in scris , sa pastrati nr. de inregistrare . Daca vi se refuza eliberarea, solicitati prin instanta obligarea unitatii la eliberarea adeverintei si veti proba cu martori si acte ca ati lucrat in grupe de munca . Daca detineti o asemenea adeverinta si nu vi se ia in calcul de catre Casa de pensii pentru reducerea varstei de pensionare , bineinteles daca indepliniti toate conditiile de pensie, chemati in judecata Casa de pensii si solicitati obligarea acesteia la emiterea deciziei si plata drepturilor incepand cu data inregistrarii dosarului . Angajati un avocat .
Grupa de munca
silvica1940
buna ziua,
Am lucrat din 1987 pana in 2006 cand M-am lichidat in aceeasi sociatate si acelasi loc de munca, aceleași atribuții prin fisa postului ca inginer ... (vezi toată discuția)