avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru de incasari si plati completat gresit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru de incasari si plati completat gresit

Buna ziua,
Am completat registrul de incasari si plati pentru anul 2013 dar am descoperit ca nu am trecut niste chitante.Pot sa anulez paginile completate( caci greseala am descoperit-o tarziu ,am scris 2 pg.), si sa-l scriu din nou cu chitantele omise.La un control de la fisc o sa am probleme daca am pagini anulate in registru.Este vorba despre activitati independente,contabilitatea in partida simpla.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:40, 11 Martie 2014
Nu e nevoie sa anulati. Treceti la sfarsit acele chitante omise si refaceti dedesubt un nou total de sfarsit de an.
Pai cu ce data sa le trec?Cu 31.12.2013 sau data chitantei?
Multumesc

Puteti face o completare la registru la finalul registrului (in completare cu mentiunea respectiv , ca au fost omise. Daca ati facut declaratiile la fisc , puteti depune rectificativa cu noile sume ce vor rezulta .
treceti datele corecte din chitante
am inteles...declaratia pentru venit urmeaza sa o fac zile astea,sper sa nu fie problema la un control de la fisc pentru registru

Alte discuții în legătură

Inregistrare facturi omise din 2013 in contabilitate kity2008 kity2008 problema grava....Va rog ajutor urgent! Am deschisa o inteprindere individuala (pfa) si am depus de curand formularul 200 - Declaratia privind veniturile ... (vezi toată discuția)
Anulare factura shnex shnex Buna ziua! Am taiat cateva facturi pe care nu le-am incasat si as vrea sa inchid pfa-ul. Sunt la venit real si am inteles ca pentru a le anula am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Neclaritati contabilitate pfa Gabrista Gabrista Buna ziua Am cateva neclaritati privind contabilitatea unui PFA neplatitor de TVA impozitare in sistem real – activitate de consultanta si ... (vezi toată discuția)