avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat pentru imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat pentru imobil

Buna seara,
Se poate face un contract de comodat pentru un imobil, intre doua persoane fizice ?
Multumesc.
Buna seara,
Da se poate face.
Puteti incheia un contract de comodat intre persoane fizice cu conditia sa semneze toate partile pe fiecare pagina a contractului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile impozit pe profit ruthpatricia ruthpatricia Buna ziua, Ca si persoana juridica care a incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica pt sediul firmei, imi sunt deductibile o cota parte din ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat adelina20001 adelina20001 Buna ziua! O persoana fizica incheie contract de comodat cu o persoana juridica pentru un imobil. O parte din acest imobil este girat la o banca. In aceste ... (vezi toată discuția)
Contract de comandat sau contract de locatiune catalin1980 catalin1980 Buna ziua! Am un imobil achizionat sub ipoteca de la o x banca.Ulterior pe respectivul imobil vreau sa-mi deschid o firma(repet imobil inca sub ipoteca)Cei ... (vezi toată discuția)