-Pe data de 7 februarie am fost amendat ca nu am purtat centura de siguranta.
-Am refuzat sa semnez PV-ul .
-A venit prin posta de 2 ori notificarea unei recomandate ( PV-ul ) , dar nu m-am prezentat sa o ridic.
- Pe data de 6 martie mi-a venit un plic de la Primarie cu instiintarea de plata, amenda fiind deja in sistemul de la taxe si impozite.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Avand in vedere ca eu nu am luat la cunostinta in termenul de 30 zile acel PV, cum pot sa il anulez in instanta? Si evident daca mai pot.
Mentionez ca nu am decat numarul PV-ului.
Faceti contestatie PV in instanta, daca considerati ca nu ati fost amendat pe drept si daca aveti dovezi si martori legat de aceasta, insa daca ati fost amendat corect in cadru legal va trebui sa platiti mai ales ca nu ati profitat de posibilitatea achitarii a 50% din cuantumul amenzii in 48 ore.
Pentru detalii si amanunte punctuale fata de situatia dumneavoastra, daca doriti, ma puteti contacta direct.
In conditiile in care exista dovada ca ati refuzat sa ridicati de la oficiul postal PV contraventie,
nu mai puteti invoca nu am luat la cunostinta in termenul de 30 zile acel PV,
Pentru a solicita instantei sa dispuna anularea PV contraventie,este obligatoriu sa anexati la actiune/cerere copii dupa PV , pe care puteti sa il obtineti atat direct de la autoritatea emitenta cat si de la serviciul "debite in urmarire " din cadrul administratiei financiare
Aspectul ca initial ati refuzat semnarea PV ,ca ulterior in termenul de 30 de zile nu ati luat la cunostiinta de PV- in conditiile in care exista dovada legala de parcurgere a proceduri de comunicare a PV, nu constituie temei legal care sa conduca la eventuala anulare a PV