avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme rezidenta Italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme rezidenta Italia

Buna seara,
Am si eu o problema in legatura cu rezidenta in Italia, De sarbatori am fost impreuna cu familia si fetita noastra in Italia la rude. S-a pus problema medicului de familie in italia, ca, "vezi doamne sa nu pateasca fata ceva cat stam acolo si sa nu aibe medic de familie"... Zis si facut... am fost la comune si am depus actele pentru rezidenta la fetita... Am inteles noi ca trebuie rezidenta pentru a obtine medic de familie...
A sosit vremea sa ne intoarcem in romania, cei de la comune nu au mai dat nici un semn, nimic cat am stat noi acolo, 3 saptamani mai exact... nu am mai obtinut nici rezidenta si nici medicul de familie pentru fetita, si multumim lui Dumnezeu, nici nu a fost nevoie.
Problema sta in felul urmator, politia din Italia ne-a cautat a doua zi dupa ce plecasem noi, sa constate ca avem resedinta acolo... insa noi nu mai eram...
Acum au venit iar sa ne caute... noi nu mai avem nevoie nici de rezidenta nici de medic, cum sa facem sa nu ne mai caute politia? Nu ne permitem inca un drum in Italia... ne puteti da un sfat? va rugam frumos
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: VasilasLiviu , utilizator 22:50, 13 Martie 2014
Stati linistiti, trebuiesc doar anuntati ca v-ati intors in Ro., si nu va vor mai cauta. Este foarte simplu, trebuie sa mearga acea ruda sa ai anunte.
iti multumesc mult, mai rau se speriase, si ne-a speriat si pe noi :)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi duc copilul in tara mpetrescu_35 mpetrescu_35 Eu si familia mea - sotia si o fetita in varsta de 12 ani - suntem rezidenti permanent in Canada si locuim in aceasta tara de 6 luni. Dupa acest interval de ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna minor aflat în italia Santazsolt Santazsolt Buna seara va rog frumos as avea si eu nevoie de un ajutor.. Am stat in concubinaj cu o femeie 3 ani din care se rezulta o fetita de de 1 an si 7 luni fetita ... (vezi toată discuția)
Plangere penala melissa2006 melissa2006 Buna ziua,as avea o intrebare si sper ca ma poate ajuta cineva.Sunt casatorita din anul 2005 cu un cetatea italian.....in anul 2006 se naste fetita ... (vezi toată discuția)