avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate sa mai ceara redeschiderea UP?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate sa mai ceara redeschiderea UP?

In 2012 am primit un SUP de la procuror. Am adus un prieten sa minta ca am fost provocat. Victima a depus plangere pt. marturie mincinoasa,cu martorul meu nici nu m-am mai impacat...si a recunoscut ca a mintit din cauza ca l-am platit...

Poate sa mai ceara victima redeschiderea UP acuma? Sunt 15 zile IML ...deci destul de mult

voi fi trimis in judecata? ce risc? inainte am primit amenda de 1000 lei ...
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:15, 14 Martie 2014
Si eu vreau sa stiu ....
Daca fapta nu s-a prescris intre timp, urmarirea penala poate fi redeschisa. SUP-ul nu se supune principiului ne bis in idem, pentru ca nu este un verdict al unui tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provocarea si eroare de fapt castordo castordo Speta: Un tip o hartuieste pe o fata, dupa voce tipa il confunda cu un coleg de clasa. Prietenul fetei il loveste pe acel baiat, si primeste celebrul 73 ... (vezi toată discuția)
Redeschidera u.p. in noul cod penal pisikmic pisikmic In cazul in care apar noi probe, organul de UP sau partile pot cere redeschiderea U.P. , bun. In noul cod de procedura penala apare acolo cuvantul clasare, la ... (vezi toată discuția)
Mai am sperante la daune morale/materiale? sarpele sarpele In urma cu 4 ani am fost agresat de mai multi indivizi. In urma cu un doi ani s-a dispus SUP pe motivul ca l-as fi provocat si ca as fi sarit la bataie ... (vezi toată discuția)