avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna spuneti-mi daca voi fii afectata intr-un fel la salar sau daca va fii probleme.Am concediu medical de ieri 10 martie 2014 pana in 21 martie 2014.Data de 21 va pica intr-o vineri.De luni imi voi lua alt medical cu alt cod de diagnostic.Are ceva ca va fii pauza aceasta de 2 zile de sambata si duminica?tin sa mentionez ca sambata si duminica la noi nu se lucreaza.multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:06, 11 Martie 2014
Nu e nici o problema, decat ca va fi un concediu medical initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrerupere o zi concediu medical danielitastefania danielitastefania Buna ziua!As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema!Eu sunt in concediu medical incadrat pentru risc de sarcina pana la data de 28 februarie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in weekend agentuoo7 agentuoo7 Buna ziua, ma numesc Vlad Nicolae. Lucrez intr-o companie multi-nationala care-si desfasoara activitatea 7 din 7. De curand am avut un concediu medical 3 ... (vezi toată discuția)
Zile co neacordate corespunzator? IoanaGh IoanaGh Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acordarea de cateva zile de concediu de catre compania la care lucrez. Programul dupa care lucrez momentan este ... (vezi toată discuția)