avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS pierderi recuperate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS pierderi recuperate

Buna ziua

In anii precedenti am avut pierderi. In anul 2013 am avut profit de 12.000 (douasprezece mii) lei. Pierderile din anii precedenti sunt de 5000 lei. Mai platesc CAS pentru 2013 tinand seama ca au fost venituri de 12000 lei ?
( intreprindere familiala - sistem real )
cu stima,
Cel mai recent răspuns: euroloser , utilizator 09:13, 13 Martie 2014
Ma intereseaza de fapt daca
a) fiscul scade mai intai pierderile si dupa aceasta calculeaza CAS
( 12000 - 5000 = 7000 deci nu platesc CAS) sau
b) calculeaza CAS si celelalte la venitul anului in curs ( adica platesc CAS) si din toal se scad pierderile.
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2014
euroloser, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe casa si pe bunuri anca888 anca888 Buna ziua, am si eu o intrebare.am o intreprindere familiala .si am strans o datorie la ANAF de 12000 lei pe firma(cartea de munca) si 5000 lei pe CNP. Va ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere pfa contawest contawest Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul recuperarii pierderii in cazul pfa. In anul 2013 a avut pierdere 9000 lei In anul 2014 a ... (vezi toată discuția)
Impozit profit bastti bastti Buna ziua Daca o firma a fost pe pierdere din 2006 iar acum l 30.09.2011 are profit , trebuie sa plateasca impozit pe profit ? Va multumesc. (vezi toată discuția)