avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie delegat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie delegat

am o firma si vreau sa desemnez un delegat ...cum se face aceasta declaratie un model imi puteti arata .....daca se poate si nu deranjez...
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 01:10, 25 Aprilie 2009
Buna seara.Banuiesc ca va referiti la delegarea salariatului pentru a reprezenta unitatea in instanta.
Domnule Preşedinte ,
Subscrisa_______________________________________, cu sediul în______________________________cu nr.inmatriculare in Reg.Com._________, reclamanta(parata) in dosarul nr.___________al ___________________delega pe ___________________legitimat cu_________,seria_______, nr.________,CNP___________________, sa ne reprezinte interesele in dosar(sa depuna inscrisuri, sa depuna concluzii scrise)

Administrator,

in vederea desemnarii unui delegat, va trebui mai inati sa stabiliti exact ce anume - sarcini, atributii - trebuie acel delegat sa le indeplineasca. Contractul este unul de mandat. Il puteti perfecta impreuna cu persoana care doriti sa o delegati sau la notar sau exista formulare, dar care pot fi modificate in functie de necesitatile titularilor contractului de mandat. Daca cautati cu google.ro cuvantul cheie "model contract mandat" veti gasi o lista intreaga de modele pe care le puteti lectura si sa desprindeti de acolo ceea ce corespunde cel mai bine cerintelor dvs.
Subscrisa SC.................(adresa sediu social, CUI, ORC) prin reprezentant legal dl/d-na..............avand functia de administrator, prin prezenta delegam pe numitul...........................posesor(are) a CI seria........nr................... eliberata la data de ..............de catre.............................. sa reprezinte societatea la..................................................... in legatura cu
..........................................

Localitate......data SC...............................
prin administrator (nume, prenume)
Carpatina a scris:

in vederea desemnarii unui delegat, va trebui mai inati sa stabiliti exact ce anume - sarcini, atributii - trebuie acel delegat sa le indeplineasca. Contractul este unul de mandat. Il puteti perfecta impreuna cu persoana care doriti sa o delegati sau la notar sau exista formulare, dar care pot fi modificate in functie de necesitatile titularilor contractului de mandat. Daca cautati cu google.ro cuvantul cheie "model contract mandat" veti gasi o lista intreaga de modele pe care le puteti lectura si sa desprindeti de acolo ceea ce corespunde cel mai bine cerintelor dvs.
Intrebarea se referea la o persoana juridica si deci nu se cere forma autentica (la notariat) a delegatiei
Am inteles, dar eu mai stiu ca orice act juridic poate fi autentificat si prin notariat.

Alte discuții în legătură

Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Imputernicire Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Daca ma poate cineva sa ma ajute cu un model de imputernicere ! ( Vreau sa imputernicesc pe cineva sa merga la o firma de telefonie mobila pentru a face un ... (vezi toată discuția)
Model delegatie nadia_odagiu nadia_odagiu Ma ajutati va rog cu un mode-cadru de delegatie?vreau sa deleg angajatii sa mearga la un client si sa prezinte oferta firmei (vezi toată discuția)