avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Certificat energetic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Certificat energetic

Daca exista certificat energetic pentru intreaga cladire la asociatia de proprietari mai trebuie sa-mi fac certificat energetic pentru locuinta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:16, 15 Martie 2014
Nu mai este necesar sa faceti dv expertiza respectiva
Asociatia de proprietari are obligatia sa elibereze tuturor proprietarilor din imobilul de locuit in comun copii ale certificatului energetic
Certificatul energetic are valabilitate 10 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare copie certificat performanta energetica/ raport audit energetic. kantorm kantorm Asociația de proprietari trebuie sau nu sa mi elibereze o copie după certificatul energetic, deși eu am platit pentru toate reparațiile părților comune. ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic Maiuska Maiuska Buna ziua! Ieri am aflat ca la Programul Prima Casa trebuie sa ai si certificat energetic. Eu sunt cumparatorul. Vanzatorul cand a cumparat apartementul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in primul rand as dori sa va multumesc pentru raspunsul ... Dan Soroceanu Dan Soroceanu Buna ziua, In primul rand as dori sa va multumesc pentru raspunsul prompt si clar din 23.08.2021, privind intrebarea daca sticla de Nevada de pe fatada unui ... (vezi toată discuția)